Σε συνεργασία με

Το Summer Camp 2023 ολοκληρώθηκε.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

Το Κέντρο μελέτης “After School” Παλαιού Φαλήρου του ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, φέρνει κοντά σας το πιο επιστημονικό, αθλητικό και διασκεδαστικό Summer Camp της πόλης με την επιστημονική επιμέλεια του Planet Physics και σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ.

Για 8 εβδομάδες, οι μικροί μας φίλοι 5 – 13 ετών θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν, να ανακαλύψουν νέα επιστημονικά φαινόμενα και να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες, μέσα σε ένα υπερσύγχρονο, άρτια εξοπλισμένο και ασφαλές εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Στο φετινό Summer Camp, κάθε μέρα είναι μια νέα περιπέτεια στη σφαίρα της επιστήμης, της άθλησης και της διασκέδασης.

Οι δραστηριότητες των παιδιών περιλαμβάνουν:

Πειράματα Επίδειξης

Τα παιδιά θα εξερευνήσουν τα «θαύματα» της Φυσικής και της Χημείας, μέσα από συναρπαστικά πειράματα που εντυπωσιάζουν και ψυχαγωγούν.

Πειράματα “Hands – on”

Πιστεύουμε ότι τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα κάνοντας, γι' αυτό προσφέρουμε μια ποικιλία πειραμάτων όπου τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν ενεργά και να βιώσουν τη συγκίνηση της ανακάλυψης.

Προγραμματισμός για παιδιά

Τα παιδιά θα μυηθούν στις αρχές του προγραμματισμού, καλλιεργώντας δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την πλοήγηση στον σημερινό ψηφιακό κόσμο.

Κατασκευές STEM

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε πρακτικές δραστηριότητες που ενισχύουν τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και κριτικής σκέψης στους τομείς της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών.

Παρατήρηση στο μικροσκόπιο

Ένας νέος, συναρπαστικός κόσμος ανοίγεται μπροστά μας καθώς εξερευνούμε μικροσκοπικά «πραγματάκια», αόρατα στο γυμνό μάτι.

Επιστημονικά βίντεο και διαγωνισμοί γνώσεων

Οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν τον κόσμο μέσω ενός ελκυστικού περιεχομένου πολυμέσων, πυροδοτώντας το πάθος τους για μάθηση και ενισχύοντας την αίσθηση του φιλικού ανταγωνισμού.

TAE KWON DO

Διδάσκουμε στα παιδιά μια πολεμική τέχνη που ενισχύει τη φυσική τους κατάσταση και καλλιεργεί σημαντικές δεξιότητες, όπως πειθαρχία και συγκέντρωση. Παράλληλα βοηθά στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, την ομαδική εργασία και τον σεβασμό, προάγοντας έτσι την προσωπική ανάπτυξη των συμμετεχόντων.

Σκάκι

Το σκάκι ενισχύει τις γνωστικές ικανότητες και τη στρατηγική σκέψη στα παιδιά, ενισχύοντας έτσι την πνευματική τους ανάπτυξη. Επιπλέον, καλλιεργεί την υπομονή, τη λήψη αποφάσεων και τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Τελικά, προετοιμάζει τα νεαρά μυαλά να πλοηγηθούν με επιτυχία σε περίπλοκες προκλήσεις, σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο.

Παιχνίδι!

Κατανοώντας τη σημασία του παιχνιδιού στην ανάπτυξη των παιδιών, αφιερώνουμε περίπου μία ώρα καθημερινά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο παιχνιδιού μας, όπου τα παιδιά μπορούν να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν, μέσα από ομαδικό, διευθυνόμενο παιχνίδι.

Δείτε το video από τις δύο πρώτες εβδομάδες του Summer Camp.

Εβδομάδες λειτουργίας

1η εβδομάδα 19 Ιουνίου – 23 Ιουνίου
2η εβδομάδα 26 Ιουνίου – 30 Ιουνίου
3η εβδομάδα 3 Ιουλίου – 7 Ιουλίου
4η εβδομάδα 10 Ιουλίου – 14 Ιουλίου
5η εβδομάδα 17 Ιουλίου – 21 Ιουλίου
6η εβδομάδα 24 Ιουλίου – 28 Ιουλίου
7η εβδομάδα 28 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου
8η εβδομάδα 4 Σεπτεμβρίου – 8 Σεπτεμβρίου

Γενικές Πληροφορίες

Ολιγομελείς ομάδες παιδιών (μέγιστος αριθμός 12), στις οποίες τα παιδιά κατανέμονται ηλικιακά, για μεγαλύτερη ομοιομορφία και ευκολότερη επίτευξη των εκπαιδευτικών και παιδαγωγικών στόχων.

Προσέλευση: 08:00-09:00
Αποχώρηση: 15:00-16:00 (Δυνατότητα φύλαξης μέχρι τις 17:00 / 18:00 με επιπλέον χρέωση)

Κόστος συμμετοχής: 120€ ανά εβδομάδα (προσφέρεται 10% έκπτωση για αδέρφια, και στα 2 παιδιά).
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται δεκατιανό γεύμα.

Δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα σίτισης, με κόστος 30€ ανά εβδομάδα, από το κατάστημα
«Σπιτική Κουζίνα» Παλαιού Φαλήρου.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων!
Κάντε σήμερα την εγγραφή σας στο summer camp και πυροδοτήστε το πάθος του παιδιού σας για την επιστήμη, την τεχνολογία και τη μάθηση, σε ένα ευχάριστο, επιστημονικό περιβάλλον.Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο210 98 55 055
Ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ώστε
να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα πεδία.
Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να περιηγηθείτε στους χώρους μας

Αγίου Αλεξάνδρου 7, Παλαιό Φάληρο
210 98 55 055